Selskabsmenu ud af huset

Forret
Forretten er vores blandede antipasti som består af følgende lækre retter.
  • Lufttørret Italiensk skinke med marinerede oliven
  • Toskansk fennikelsalami med syltede grøntsager
  • Tomatsalat med frisk bøffelmozzarella og basilikum
  • Vitello Tonnato, kold rosastegt kalvekød med tunsauce
  • Bresaola med parmesanost og rucola
  • Italiensk ost med tilbehør
  • Surdejsbrød, jomfruolie og middelhavssalt med salvie som brøddypper
Hovedret
Til hovedret kan de vælge mellem følgende retter.. (skal være ens til alle)
  • Salt’im Boca - Tynde skiver kalvekød i lag med salvie og parmaskinke
  • Grillet lammeryg med hvidløg og rosmarin
  • Bøf skåret af oksemørbrad med årstiden sauce
Dessert
Til dessert kan De vælge mellem følgende retter…(skal være ens til alle)
  • Vores hjemmelavede Tira-Mi-Su
  • Chokoladekage toppet med chokolademousse
  • Citrontærte med brændt marengs
tilkøb
  • Ekstra brød kr. 50,00 pr. stk.
  • Hjemmelavet basilikumspesto kr. 25,00 pr. pers.
  • Hjemmelavet tapanade af soltørrede tomater kr. 25,00 pr. pers.
  • Hjemmelavet oliventapenade kr. 25,00 pr. pers.
  • Vores hjemmelavede Italienske is - chokolade eller vanilje kr. 65,00 pr. 500ml.
Pris
495 kr pr. person (Min. 6 personer)
Bestilling via mail på sangiovanni@sangiovanni.dk

Anretning

  • Forretten er anrettet på pænt engangsemballage og klar til at sætte på bordet. Brødet skal skæres ud. Vi anbefaler I har nogle små skåle til olivenolie og middelhavssaltet som kan bruges som brøddypper og måske en lille tallerken pr. gæst til dette
  • Hovedretten er komplet forberedt og skal blot varmes op - der medfølger vejledning.
  • Desserten er anrettet på pænt engangsemballage og klar til at sætte på bordet eller anrette på tallerken.
Se vejledning til tilberedning her