Events

Nyhedsbrev

De kan tilmelde Dem vores nyhedbrev for at modtage invitationer til vinsmagninger, specielle arrangementer og aktuelle menuer.

  • Skriv din email
  • Vælg tilmeld eller afmeld
  • Klik "Udfør"
Email:

Vi har flere gange om året forskellige typer arrangementer på SanGiovanni. Arrangementerne er altid baseret på mad og vin, men med forskellige temaer. Flere vinproducenter fra Italien har aflagt os besøg for at præsentere deres vine. Bl.a. har vi haft besøg af Alfiero Boffa fra Piemonte, Francesca Planeta fra Sicilien, Maurizio Zanella fra Ca´ del Bosco i Franciacorta, Ceretto fra Piemonte, Sebastiano Rosa fra Tenuta San Guido/Sassicaia m.fl.

Vi har også lavet arrangementer med forskellige vinimportører samt press release på Politikens bog om italiensk vin og Danmarks førende ur ekspert, Kristian Haagen har også besøgt os.

For at få tilsendt invitationer til vores arrangementer kan De tilmelde Dem vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook. Det er helt uforpligtende.

Af producenter der har besøgt os igennem årene kan nævnes; Alfiero Boffa, Francesca Planeta, Ceretto, Pio Cesare, Casanova di Neri, Ca del Bosco, Tenuta San Guido, Isole e Olena, Tenuta Sant Antonio, Rocche dei Manzoni di Valentino, Conterno Fantino, Argiano v/Hans Vinding Diers, Polizano, Tasca d Almerita, mfl.

KOMMENDE EVENTS: 

"IL BAR"
På vores nye bar "IL BAR" har vi flere events her i efteråret bla. Vinbanko 6 FernetBingo - for at se indhold, priser og købe billet
KLIK HER

 

Fredag d. 22. september 2023 kl. 1830 - winemakers Dinner med Barolohuset Revello - se også www.revello.wine  ! UDSOLGT !

Winemakers Dinner 
- med Barolo huset Fratelli Revello

Fredag d. 22. september gæster Barolohuset Revello SanGiovanni til en Winemakers Dinner. Familien Revello har siden 1954 dyrket vin i Barolo kommunen La Morra og laver flere enkeltmarks Barolo.

Menu og vinene der nydes denne aften

Tatar med trøffelmayo og parmesan
Dolcetto di Diano d’Alba 2021 

"Vitello Tonnato"
Barbera d’Alba DOC 2021 

Agnolotti med tre slags kød
Nebbiolo Langhe DOC 2021 Barolo DOCG 2018 

Braiseret kalvekæbe med kartoffelmos og trøffel
Barolo Conca DOCG 2015 Barolo Cerretta DOCG 2015 

Hasselnødder, chokolade & kaffe
M. Corregia, Anthos Passito VDT 2022    

Pris pr. pers. 7 vine og 5 retter kr. 1095,00

Aften starter kl. 1830 og serveres i vores kælderrestaurant La Cantina. KØB BILLET HER

 

Fredag d. 3. november kl. 1830 Gambero Rosso 2023 - 25 års jubilæum  ! UDSOLGT !
For 25. gang byder vi velkommen til vores Gambero Rosso aften i november. Det oprindelige oplæg for denne aften var, at alle vine der blev skænket denne aften havde modtaget den højeste karakter, 3 glas, i vinbibelen Gambero Rosso i de årgange de blev serveret i. At en vin fik 3 glas i en årgang er nemlig ikke ensbetydende med, at den får det i den efterfølgende årgang. Vi har igennem årene så afviget fra det ved at have forskellige temaer på denne aften. Til vores 25 års Gambero Rosso jubilæum har vi allerede nu indkøbt 7 vine der har modtaget karakteren 3 glas i de årgange vi serverer dem i fredag d. 3. november. Vinene ligger nu og lagrer i vores temperaturstyrede vinkælder og det er tilbage til klassikerne. Aftnen afholdes i vorers kælderrestaurant, La Cantina.

Herunder er de vine der skal nydes sammen med en nøje tilpasset 6 retters menu:

APERITIVO
Bobler...og snack

1. RET
2020 Flor di Ulis, Vie de Romans, Friuli

2. RET
2020 Soave Classico “La Rocca”, Pieropan, Veneto

3. RET
2018 Terre Bruno, Santadi, Sardegna

4. RET
2018 Barbera “Bricco Battista”, Accornero, Piemonte
&
2018 Barolo “Arborina”, Mauro Veglio, Piemonte

5. RET
2019 Chianti Classico Gran Selzione “Capannino”, Bibbiano, Toscana

6. RET
2016 Amarone “Case Vecie”, Brigaldara, Veneto

Michel Danino fra Adriat Vinimport vil denne aften guide os igennem vinenene. Adriat Vinimport er vores ældste samarbejdspartner og har siden 1979 være drevet af Familien Lolli der har et af landets bedste udvalg af Italienske vine. 

Middagen afholdes i vores kælderrestaurant La Cantina, indgang Vingårsgade 25 

 
 
 
 
Facebook YouTube Book bordBook bord Take awayTake away