Events

Nyhedsbrev

De kan tilmelde Dem vores nyhedbrev for at modtage invitationer til vinsmagninger, specielle arrangementer og aktuelle menuer.

  • Skriv din email
  • Vælg tilmeld eller afmeld
  • Klik "Udfør"
Email:

Vi har flere gange om året forskellige typer arrangementer på SanGiovanni. Arrangementerne er altid baseret på mad og vin, men med forskellige temaer. Flere vinproducenter fra Italien har aflagt os besøg for at præsentere deres vine. Bl.a. har vi haft besøg af Alfiero Boffa fra Piemonte, Francesca Planeta fra Sicilien, Maurizio Zanella fra Ca´ del Bosco i Franciacorta, Ceretto fra Piemonte, Sebastiano Rosa fra Tenuta San Guido/Sassicaia m.fl.

Vi har også lavet arrangementer med forskellige vinimportører samt press release på Politikens bog om italiensk vin og Danmarks førende ur ekspert, Kritian Haagen har også besøgt os.

For at få tilsendt invitationer til vores arrangementer kan De tilmelde Dem vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook. Det er helt uforpligtende.

WINEMAKERS DINNER

Vi har afholdt og afholder adskillige Winemakers Dinner på SanGiovanni.

Konceptet er, at enten vinproducenten selv eller en repæsentant for huset er tilstede på aftnen og præsenterer vinene selv, til en nøje afstemt italiensk menu. Således er der mulighed for at tale med personen bag vinen og det er samtidig en god mulighed for at smage flere vine fra samme producent på en gang og dermed danne sig et indtryk af den samlede vinstil fra producenten.

For at modtage invitationer til disse arrangementer kan De tilmelde Dem vores nyhedsbrev eller vores Facebookside.

Af producenter der har besøgt os igennem årene kan nævnes; Alfiero Boffa, Francesca Planeta, Ceretto, Pio Cesare, Casanova di Neri, Ca del Bosco, Tenuta San Guido, Isole e Olena, Tenuta Sant Antonio, Rocche dei Manzoni di Valentino, Conterno Fantino, Argiano v/Hans Vinding Diers, Polizano, Tasca d Almerita, mfl.

KOMMENDE EVENTS:

Torsdag d. 13. oktober - vinaften i La Cantina med Blome vin.
Smag 8 vine til en 4 retters menu.  
Læs mere og køb billetter her

Gambero Rosso 2022
Fredag d. 4. november kl. 1830 - Gambero Rosso 2022

For 24. gang byder vi velkommen til vores Gambero Rosso aften i november. Denne aften smages der toppen af Italiensk vin, alle belønnet med topkarakter igennem årene af den Italienske vinbibel Gambero Rosso. I år er temaet Rising stars of Piemonte hvor vi har spottet de nye stjerner, med et par afstikkere - det bliver stort. 

Michel Danino fra Adriat Vinimport vil denne aften guide os igennem vinenene. Adriat Vinimport er vores ældste samarbejdspartner og har siden 1979 være drevet af Familien Lolli der har et af landets bedste udvalg af Italienske vine. 

Menuen er som sædvanlig en overraskelse, men vinene I skal smage står herunder.

Velkomst:
Franciacorta Brut Magnum Non Vintage med snacks 

1 ret;
Elio Altare-Campogrande fra Ligurien, Cinqueterre 2019 
2 ret;
Gian Luca Colombo Verduno Pelaverga 2021 
3 ret;
Francesco Versio Dolcetto 2020 OG Gian Luca Colombo Pinot Nero 2019 
4 ret;
Francesco Versio Barbaresco 2019 OG Gian Luca Colombo Barolo 2018 
5 ret; dessert
Ca d´Gal, Moscato d´Asti “Vite Vecchia” 2014

Middagen afholdes i vores kælderrestaurant La Cantina, direkte indgang fra Vingårdsgade 25.

Pris pr. pers for snacks, 5 retter og 8 vine kr. 1298,00+gebyr
KØB BILLET HER

 

 
 
 
Facebook YouTube Book bordBook bord Take awayTake away