Events

Nyhedsbrev

De kan tilmelde Dem vores nyhedbrev for at modtage invitationer til vinsmagninger, specielle arrangementer og aktuelle menuer.

  • Skriv din email
  • Vælg tilmeld eller afmeld
  • Klik "Udfør"
Email:

Vi har flere gange om året forskellige typer arrangementer på SanGiovanni. Arrangementerne er altid baseret på mad og vin, men med forskellige temaer. Flere vinproducenter fra Italien har aflagt os besøg for at præsentere deres vine. Bl.a. har vi haft besøg af Alfiero Boffa fra Piemonte, Francesca Planeta fra Sicilien, Maurizio Zanella fra Ca´ del Bosco i Franciacorta, Ceretto fra Piemonte, Sebastiano Rosa fra Tenuta San Guido/Sassicaia m.fl.

Vi har også lavet arrangementer med forskellige vinimportører samt press release på Politikens bog om italiensk vin og Danmarks førende ur ekspert, Kristian Haagen har også besøgt os.

For at få tilsendt invitationer til vores arrangementer kan De tilmelde Dem vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook. Det er helt uforpligtende.

Af producenter der har besøgt os igennem årene kan nævnes; Alfiero Boffa, Francesca Planeta, Ceretto, Pio Cesare, Casanova di Neri, Ca del Bosco, Tenuta San Guido, Isole e Olena, Tenuta Sant Antonio, Rocche dei Manzoni di Valentino, Conterno Fantino, Argiano v/Hans Vinding Diers, Polizano, Tasca d Almerita, mfl.

KOMMENDE EVENTS: 

"IL BAR"
På vores nye bar "IL BAR" har vi flere events her i foråret bla. Vinbanko, Cocktails & Tapas og Sunday Dinner - for at se indhold, priser og købe billet
KLIK HER

Torsdag d. 1. juni 2023 kl. 1830 - Piemonte aften med Terroir Vin
Torben Thygesen fra Terrroir vin har inviteret 2 af sine vinmagere fra Piemonte til SanGiovanni og står for denne smagning. Annalisa fra Poderi Fogliati og Gino fra Setté kommer til Danmark, så det bliver en dobbelt op på Piemonte. Hovedtemaet bliver selvfølgelig en gennemgang af deres vine og en 5-retters tilpasset menu. Vi starter dog op med et glas Champagne og slutter med en tysk vin til Desserten.

Menu & Vine

Snacks
Cuvée Table Ronde Grand Cru, Lancelot-Pienne

Råmarineret fisk, æbler, basilikum.
2021 Moscato, Setté

”Carne Cruda” Piemontesisk tatar.
2020 Barbera d'Asti, Setté & 2021 Grignolino, Setté

”Agnolotti del Plin” Piementesisk ravioli i sky med rødvin-
2019 Nizza, Setté & 2021 Langhe Nebbiolo, Poderi Fogliati

Braiseret ogsen, grønt, grillet brød, salsa verde.
2019 Barolo,Tre Turne, Poderi Fogliati.  & 2019 Barolo, Bussia, Poderi Fogliati. 

Tærte med sæsonens friske bær, nødder.
2017 Trittenheimer Apotheke Auslese, Grans-Fassian

Pris pr. pers. for snack, menu og vine Kr. 1.095,-
Du tilmelder dig direkte ved Terroir vine ved at sende en mail på torben@terroir-vin.dk

 

Fredag d. 3. november kl. 1830 - Gambero Rosso 2023 - 25 års jubilæum  
For 25. gang byder vi velkommen til vores Gambero Rosso aften i november. Det oprindelige oplæg for denne aften var, at alle vine der blev skænket denne aften havde modtaget den højeste karakter, 3 glas, i vinbibelen Gambero Rosso i de årgange de blev serveret i. At en vin fik 3 glas i en årgang var nemlig ikke ensbetydende med, at den fik det i den efterfølgende årgang. Vi har igennem årene så afviget fra det ved at have forskellige temaer på denne aften. Til vores 25 års Gambero Rosso jubilæum har vi allerede nu indkøbt 7 vine der har modtaget karakteren 3 glas i de årgange vi serverer dem i fredag d. 3. november. Vinene ligger nu og lagrer i vores temperaturstyrede vinkælder og det er tilbage til klassikerne. Der er både Barolo, Amarone og Chianti på programmet. Vinliste offentliggøres i løbet af 2023, men reserver allerede dagen nu. 

Michel Danino fra Adriat Vinimport vil denne aften guide os igennem vinenene. Adriat Vinimport er vores ældste samarbejdspartner og har siden 1979 være drevet af Familien Lolli der har et af landets bedste udvalg af Italienske vine. 

Middagen afholdes i vores kælderrestaurant La Cantina, indgang Vingårsgade 25

 

 
 
 
Facebook YouTube Book bordBook bord Take awayTake away