Events

Nyhedsbrev

De kan tilmelde Dem vores nyhedbrev for at modtage invitationer til vinsmagninger, specielle arrangementer og aktuelle menuer.

  • Skriv din email
  • Vælg tilmeld eller afmeld
  • Klik "Udfør"
Email:

Vi har flere gange om året forskellige typer arrangementer på SanGiovanni. Arrangementerne er altid baseret på mad og vin, men med forskellige temaer. Flere vinproducenter fra Italien har aflagt os besøg for at præsentere deres vine. Bl.a. har vi haft besøg af Alfiero Boffa fra Piemonte, Francesca Planeta fra Sicilien, Maurizio Zanella fra Ca´ del Bosco i Franciacorta, Ceretto fra Piemonte, Sebastiano Rosa fra Tenuta San Guido/Sassicaia m.fl.

Vi har også lavet arrangementer med forskellige vinimportører samt press release på Politikens bog om italiensk vin og Danmarks førende ur ekspert, Kristian Haagen har også besøgt os.

For at få tilsendt invitationer til vores arrangementer kan De tilmelde Dem vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook. Det er helt uforpligtende.

Af producenter der har besøgt os igennem årene kan nævnes; Alfiero Boffa, Francesca Planeta, Ceretto, Pio Cesare, Casanova di Neri, Ca del Bosco, Tenuta San Guido, Isole e Olena, Tenuta Sant Antonio, Rocche dei Manzoni di Valentino, Conterno Fantino, Argiano v/Hans Vinding Diers, Polizano, Tasca d Almerita, mfl.

KOMMENDE EVENTS: 

"IL BAR"
På vores nye bar "IL BAR" har vi flere events  - følg med her på siden eller på vores Facebook / Instagram

 

BARBARESCO WINEMAKERS DINNER MED ALBINO ROCCA  - fredag d. 27. september 2024 kl. 1830 
Du kan glæde dig til 9 vine og 5 retter - alle vine præsenteret af et medlem fra Rocca familien - se menu og vine HER

GAMBERO ROSSO 2024 - Fredag d. 1. november  2024 kl. 1830 - ikke sat til salg endnu!
For 26. gang byder vi velkommen til vores Gambero Rosso aften i november. Det oprindelige oplæg for denne aften var, at alle vine der blev skænket denne aften havde modtaget den højeste karakter, 3 glas, i vinbibelen Gambero Rosso i de årgange de blev serveret i. At en vin fik 3 glas i en årgang er nemlig ikke ensbetydende med, at den får det i den efterfølgende årgang. Vi har igennem årene så afviget fra det ved at have forskellige temaer på denne aften. Til dette års Gambero Rosso jubilæum har vi allerede nu indkøbt 7 vine der har modtaget karakteren 3 glas i de årgange vi serverer dem i fredag d. 1. november. + 2 vine mere så ialtr 9 vine skal smages. Vinene ligger nu og lagrer i vores temperaturstyrede vinkælder og det er tilbage til klassikerne. Aftnen afholdes i vorers kælderrestaurant, La Cantina.

Michel Danino fra Adriat Vinimport vil denne aften guide os igennem vinenene. Adriat Vinimport er vores ældste samarbejdspartner og har siden 1979 være drevet af Familien Lolli der har et af landets bedste udvalg af Italienske vine. 

Middagen afholdes i vores kælderrestaurant La Cantina, indgang Vingårsgade 25 

 
 
 
 
Facebook YouTube Book bordBook bord Take awayTake away