Selskaber & La Cantina

Nyhedsbrev

De kan tilmelde Dem vores nyhedbrev for at modtage invitationer til vinsmagninger, specielle arrangementer og aktuelle menuer.

  • Skriv din email
  • Vælg tilmeld eller afmeld
  • Klik "Udfør"
Email:

 

Helaftensarrangement 
Fest til fast pris ”Sale Banchetti”

På SanGiovanni byder vi velkommen til alle former for selskaber og arrangementer. Alt fra bryllup til konfirmation, mærkedage og firmafester og der går sjældent en weekend uden et arrangement.

Ved et helaftens arrangement på SanGiovanni, er alt med i den fastsatte kuvertpris. De skal blot udvælge menu, vine m.m. fra nedenstående, som De ønsker til Deres arrangement. Menuerne kan også blot bruges til inspiration og vi kan sammensætte efter Deres ønsker. Arrangementet afholdes i separat lokale.

Kontakt Mikele Volpi på tlf. 20 77 30 95 eller mikele@sangiovanni.dk for et uforpligtende møde samt fremvisning af lokaler og lad os sammen kombinere vore ideer til et vellykket arrangement.

De kan se alle vores priser, menuer m.m. ved at downloade vores selskabsmappe som en Pdf fil her 

Se billeder af lokaler her - åbner vores Facebook mappe

 

Mødelokaler

Møde i utraditionelle rammer....

Hold Deres næste møde i inspirerende og unikke rammer i hjertet af Aalborg. Vi ligger lige i mellem to af Aalborgs store P-pladser, ”Budolfi” og ”Gåsepigen”.

Vi har på SanGiovanni flere muligheder for at afholde et inspirerende møde. Kontakt Mikele Volpi på 20 77 30 95 for et uforpligtende møde og fremvisning af lokaler.

Vi kan tilbyde følgende møde pakke til eftermiddags / aftenmøde:

  • Ved ankomst er der kaffe/te, frisk frugt og koldt vand
  • Lokale opstillet efter aftale, koldt vand under mødet
  • Projektor
  • Lærred
  • Flipover
  • Efter mødet 2 retters middag inkl. 2 genstande og vand og afsluttet med kaffe/te med sødt

Pris pr. pers. kr. 595,00 alt inkl.

Er der specielle ønsker vil vi naturligvis gøre alt for at imødekomme disse.

Alle priser er v/min. 10 personer og priser er inkl. 25% moms. Ved betaling med kreditkort pålægges kortudbyderens gebyr. Vi modtager Dankort, Mastercard, Visa, American Express og Diners Club.

PRISER:
Ønsker De at tilføje forplejning til Deres mødepakke er vore priser herunder.

  • Alm. sodavand kr. 33,00 alm. øl kr. 35,00
  • Hjemmelavede sprøde snacks med dip kr. 25,00 pr. pers.
  • Hjemmebagt kage kr. 55,00 pr. pers.
  • Sandwich pr. pers. kr. 79,00 pr. pers.

Priserne er fra mandag-fredag eks. helligdage.
Alle priser er inkl. 25% moms

Selskabsmenu ud af huset

Vi har hermed fornøjelsen, at tilbyde vores selskabsmenu ud af huset. 

Selskabsmenuer ud af huset 3 retter. Pris pr. pers. kr. 399,00 - min. 6 personer. 

Forret:
Forretten er vores blandede antipasti som består af følgende lækre retter…

  • Lufttørret Italiensk skinke med marinerede oliven
  • Toskansk fennikelsalami med syltede grøntsager
  • Tomatsalat med frisk bøffelmozzarella og basilikum
  • Vitello Tonnato, kold rosastegt kalvekød med tunsauce
  • Bresaola med parmesanost og rucola
  • Italiensk ost med tilbehør
  • Surdejsbrød, jomfruolie og middelhavssalt med salvie som brøddypper

Hovedret:
Til hovedret kan De vælge mellem følgende retter… (skal være ens til alle)

  • Salt’im Boca - Tynde skiver kalvekød i lag med salvie og parmaskinke                            
  • Grillet lammeryg med hvidløg og rosmarin 
  • Bøf skåret af oksemørbrad med årstiden sauce

Til hovedretten medfølger der 2 slags dagens grønt og små kartofler bagt med frisk rosmarin

Dessert:
Til dessert kan De vælge mellem følgende retter…(skal være ens til alle)

  • Vores hjemmelavede Tira-Mi-Su
  • Chokoladekage toppet med chokolademousse
  • Citrontærte med brændt marengs

TILKØB:

  • Ekstra surdejsbrød kr. 50,00 pr. stk.
  • Hjemmelavet basilikumspesto kr. 25,00 pr. pers.
  • Hjemmelavet tapanade af soltørrede tomater kr. 25,00 pr. pers.
  • Hjemmelavet oliventapenade kr. 25,00 pr. pers.
  • Vores hjemmelavede Italienske is - chokolade eller vanilje kr. 65,00 pr. 500ml. 

ANRETNING:

  • Forretten er anrettet på pænt engangsemballage og klar til at sætte på bordet. Brødet skal skæres ud. Vi anbefaler I har nogle små skåle til olivenolie og middelhavssaltet som kan bruges som brøddypper og måske en lille tallerken pr. gæst til dette
  • Hovedretten er komplet forberedt og skal blot varmes op - der medfølger vejledning. 
  • Desserten er anrettet på pænt engangsemballage og klar til at sætte på bordet eller anrette på tallerken. 

Bestilling af denne menu modtager vi meget gerne på mail på sangiovanni@sangiovanni.dk

HER KAN DE FINDE VEJLEDNING PÅ FÆRDIGTILBEDRENNIG

Forbehold for menu & prisændringer. Priser gælder fra marts 2021
 
 
 
Facebook YouTube Book bordBook bord Take awayTake away