Take Away

Nyhedsbrev

De kan tilmelde Dem vores nyhedbrev for at modtage invitationer til vinsmagninger, specielle arrangementer og aktuelle menuer.

  • Skriv din email
  • Vælg tilmeld eller afmeld
  • Klik "Udfør"
Email:

På grund af ombygning af vores køkken og udvidelse med ny bar holder vi lukket i vores take away fra d. 2. januar til og med den 7. februar 2023. 

 

Vi har fra den 18. januar til og med den 5. februar en særlig Ombygningsmenu som vi serverer i vores kælderrestaurant, La Cantina alle ugens dage. 

Ankomst fra kl. 1800 - servering starter kl. 1815
Søndag til torsdag lukker vi kl. 2200
Fredag og lørdag lukker vi kl. 2230

APERITIVO
Et glas tør mousserende økologisk Italiensk Spumante
Tartar af kalv med sennepskorn, jomfruolie og salater

MENU
Risotto af Carnaroli ris med guanciale (saltet svine kæbe) og lagret parmesan 

Dansk kalv med salvie og parmaskinke, serveret med dagens grønt og kartoffel

Chokoladekage toppet med mousse, cremeux, syltet frugt og hjemmelavet italiensk is

VIN & DRIKKE
Ad libitum -  fra kl. 1800-2130 - til kl. 2200 fredag og lørdag

Gode Italienske vine fra vores kælder, hvide, røde og søde. 
Alm. øl og sodavand
Vand

PRIS
Pr. pers for aperitivo, 3 retters menu, vine og drikke ad libitum samt kaffe & the
Søndag til torsdag kr. 499,00 pr. pers. + gebyr
Fredag og lørdag kr. 699,00 pr. pers. + gebyr

RESERVER HER

 
 
 
Facebook YouTube Book bordBook bord Take awayTake away